Uitnodiging ‘ROND en PLAT 2019’

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2018 organiseert de Watersportvereniging Nieuwe Meer in samenwerking met de Stichting Westeinder Zeilwedstrijden de ‘ROND en PLAT 2019’ op de Westeinderplassen te Aalsmeer voor Rond- en Platbodemjachten, Westlanders en Scherpe Kajuitjachten.

Een gezellig en sportief zeilevenement voor eigenaren van Rond- en Platbodemjachten zoals Tjalken, Lemsteraken, Tjotters, Boeiers, Boatsjes, Friese Jachten, Open schouwen, Kajuitschouwen en Staverse Jollen. Ook de schippers met zeilende Westlanders zien wij graag weer tegemoet.

Het is een traditie dat tijdens het weekend tevens eigenaren van scherpe kajuitjachten kunnen strijden om de kristallen wisselprijzen. Door de keuze van twee zeilwedstrijden op de zaterdag en één lange baan wedstrijd op de zondag zijn deelnemers in staat om op de zondag tijdig huiswaarts te keren.

Bijgaand het programma en het inschrijfformulier.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Hans Tol

IJsselmeerwedstrijden 31 augustus 2019

Inschrijving wedstrijd voor 25 augustus 2019 via inschrijfformulier op de JVW-site www.jvwhaarlem.com of via mail,  stefan.wigny@gmail.com of mail@jourybeeren.n

Tevens dient de betaling van het inschrijfgeld voor 29 augustus op rekening NL93INGB0000130557 t.n.v. Jachtvereniging Watervrienden te Haarlem binnen zijn.

LET OP DIT IS EEN NIEUW REKENINGNR.

De inschrijfbedragen hebben we helaas moeten verhogen omdat er sinds dit jaar toeristenbelasting geheven wordt in Volendam. We zijn uitgegaan van 2 personen per schip voor 2 nachten.
Het inschrijfgeld wordt teruggestort als de wedstrijd niet doorgaat EN er geen ligplaats wordt ingenomen in de Marina Volendam.
Bij het doormailen van de ligplaatsen zullen tevens de wedstrijdformulieren worden meegestuurd. De papieren dien je zelf uit te printen.

Inschrijfformulier downloaden.