Inschrijven Najaarstocht 2021

Najaarstocht 24 – 26 september 2021 – We mogen weer!

DSC01902

Na een vervelende Coronatijd kunnen we eindelijk weer wat organiseren.
We gaan op najaarstocht, al zijn er nog wel een aantal beperkingen.
We gaan zoals gebruikelijk naar Muiden, waar we liggen bij de Stichting.
Op vrijdagavond verzamelen we op de haven waar we de borrel doen in het clubhuis, omdat we bij de Bruijnzeelhaven niet terecht kunnen. Zaterdagochtend gaan we om 9.30 uur door de A9 brug.
Iedereen vaart dan op eigen gelegenheid naar Muiden. Natuurlijk kun je eerst nog gaan zeilen op het Markermeer. In Muiden doen we een aangepaste steigerborrel. We gaan eten bij Brasserie Herengracht. Kosten € 20,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar € 5,00.
De zondag is vrij te besteden om te zeilen of rustig richting Haarlem te varen, waar we elkaar treffen voor de A9 brug die om 19.00 uur draait.

Sluitingsdatum inschrijving is 17 september. De inschrijving is gesloten.

Let op! Er is alleen een voorwaarde. Na overleg met het bestuur is besloten dat iedereen die mee wil, met een QR code ( Coronacheck app) een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR test moet kunnen overleggen. Dit zal het bestuur op vrijdagavond controleren via de Corona scanner app.

En deze leden varen mee met de Najaarstocht.

Inschrijving Najaarstocht

VoornaamAchternaam