Inschrijven Pinkstertocht 2019

Vrijdag 8 juni:

18.45 uur vertrek richting sluis Spaarndam, daarna in konvooi naar  Durgerdam. Hier zal de bar in de woonboot open zijn voor een drankje en een hapje.

Zaterdag  9 juni:

We vertrekken in de ochtend richting Hoorn waar we liggen bij de vereniging. Om 19.00 uur worden we boven in het restaurant verwacht voor een heerlijk buffet. Kosten: Volwassenen 20 euro pp, kinderen t/m 12 jaar 5 euro pp.

Zondag 10 juni:

Iedereen vaart op eigen gelegenheid naar Volendam Marina. Om 19.00 uur zorgt onze "eigen" slager Piet weer voor de barbecue. Vooraf organiseren we de borrel op het voetbalveld naast het parkeerterrein. Kosten:  Volwassenen 10 euro pp, kinderen t/m 12 jaar 5 euro pp.

Maandag 11 juni:

De meesten van ons gaan dan weer richting huis. We verzamelen dan bij de brug van de A9 die om 19.00 uur draait. De kosten voor de sluis dien je zelf te betalen.

En deze leden gaan mee. Bijgewerkt tot